Mr.Keny
Broj postova : 57 Join date : 2012-07-10
| Naslov komentara: || LSPD Pravila || Wed Jul 11, 2012 11:07 pm | |
| LSPD PRAVILA (obavezno znati...Ne zelim ni da sebe dovodite u probleme a ni mene jer sam vas primio a da ne znate ) : 1. Postuj sva pravila servera i organizacije. 2. Postuj na prvom mjestu leadera, te administratore, veci rank i kolege. 3. Uvijek pomoci kolegama. 4. Sto prije se odazvati na backup, nije bitno dal je PD ili neka druga org. 5. Ne zicati rank. 6. Ne mjesati se u odluku lidera za rank. 7. Nikada se ne mjesati u odluke leadera osim ako leader ne zeli cuti vase misljenje. 8. Nikada ne iskoristavaj svoj polozaj ako imas privatnih problema s nekim igracem. 9. Ne hapsi igraca Levela 1-2 (osim ak je stari igrac) nego mu nastoj pomoci objasnjavanjem pravila. 10. Koristi komandu /me za sve potrebne radnje. 11. Tokom kontrole uvijek razgovoraj RP i s postovanjem. 12. Nesvadjat se na /r i /d chat nikada. 13. Nepisati capsom, spamat te MGat na /D 14. Zabranjeno se prijavljivati za druge organizacije dok ste u LSPDu. 15. Ne pucati na civile, bande, kolege osim ako oni vas prvi pocnu tada imate pravo na samoobranu. 16. Uvijek RP voziti. 17. Biti pristojan kada zaustavite osobu. 18. U svakoj situaciji RPat. 19. Ne krsiti osnovna pravila RPa i pravila servera. 20. Ne Pretresati((/pretresi)) na motoru ili vozilu. 21. Zabranjen /pretresi ukoliko nema wanted level.Samo ako on dopusti to. 22..Smijete pucati iskljucivo samo po gumama!Ali samo kada bjezi vise od 1-2 Minute i kada vi savjesno i odgovorno odlucite da je najbolje probusiti gume zbog sigurnosti gradjana! A kada osumnjiceni otvori vratru iz vozila,tek onda smijete pucati po samom vozilu!... TO BI BILO TO ZA SAD U KOLIKO SE BUDE NESTO MJENJALO MOCI CE TE TO NACI U || LSPD OBAVJESTIMA || ( https://balkanrl.forumcroatian.com/t31-lspd-obavijesti ) | |
|