Mr.Keny
Broj postova : 57 Join date : 2012-07-10
| Naslov komentara: Primjeri vodenja emisija Thu Jul 12, 2012 12:04 pm | |
| Ev za nove clanove, kako bi manje grijesili pri newsu !! Ovako treba da izgleda kada radite neku emisiju...
Znaci sve dok vidite /news pisete,cim ne vidite izbacite.. Da ne bi bile recenice preduge !
Business News
/news Dobro jutro dragi gradjani ! /news Sa Vama je Keny Walker , a Vi slusate : /news Business News ! /news Danasnje izvjesce glasi : /news Banke Los Santosa su u plusu tri miliona i pesto hiljada dolara ! /news Sto je zadovoljavajuce.. /news Dok Las Venturaske banke se ne mogu bas pohvaliti.. /news Jer su u minusu cak dva miliona dolara ! /news A banke San Fierra su solidne.. /news U plusu su petsto hiljada dolara ! /news Dragi moji to bi bilo sve od mene ! /news CNN Radio Vam zeli ugodan ostatak dana uz nas program !
Pozdravi
/news Dobar dan dragi slusaoci ! /news Sa Vama je Keny Walker ,a Vi slusate : /news Pozdrave ! /news Ako zelite nekoga pozdraviti saljite pitanja na broj : /news Dva-dva-dva-pet-pet-pet ! /news Prvih pet pozdrava objavljujemo.Stoga su linije otvorene ! /news Primili smo dovoljan broj pozdrava,tako da ne saljite vise ! /news Emil Bond pozdravlja Mona Guza ! /news Mona Guza pozdravlja Santos Gardo ! /news Santos Gardo pozdravlja CNN studio ! /news Mihael Malic pozdravlja pozdravlja mene ! /news Jeny Corleone pozdravlja Trixya Vojvodica ! /news Dragi moji dosli smo do kraja jos jedne emisije.. /news Zelim Vam ugodan dan !
Oglasi
/news Dobar dan dragi slusaoci ! /news Sa Vama je Vasa Keny Walker,a Vi slusate: /news Oglase ! /news Svoje oglase saljite na dobro poznat broj : /news Dva-dva-dva-pet-pet-pet ! Kresimira Miksica /news Kresimir Miksic prodaje Bullet kakav niko nema ! SMS ! /news Iva Suarez trazi muza ! SMS me ! /news Santos Gardo kupuje kucu na dobroj lokaciji.SMS sa opisom i cijenom ! /news Mona Guza prodaje kucu u Santa Maria Beach!Vise informacija putem SMSa ! /news Emil Bond trazi djevojku srednjih godina ! /news Dragi moji to bi bilo sve od mene ! /news Ugodan ostatak dana !
Anketa
/news Dobar dan postovani slusaoci ! /news Sa Vama je po ko zna koji put,Keny Walker ! /news A Vi slusate : Anketu ! /news Svoje odgovore saljite na broj : /news Dva-dva-dva-pet-pet-pet ! /news Prvo pitanje danasnje glasi : /news Da li ste zadovoljni radom novinara? /news Imamo pet odgovora sa "DA",a samo jedan sa "NE".. /news Sto je za svaku pohvalu.. /news Drugo pitanje je : /news Da li ste zadovoljni radom mehanicara? /news Imamo tri odgovora sa "NE",i jedno sa "DA".. /news Sto znaci da bi se mehanicari trebali vise potrudit.. /news I zadnje danasnje pitanje je : /news Da li mislite da su skupe cijene u restoranimja? /news Imamo pet odgovora sa "Da",i dva sa "Ne".. /news Sto zasluzuje pohvalu. /news Dragi moji to bi bilo to. /news Ugodan ostatak dana !
Placene reklame
/news Dobar dan ! /news Sa Vama je Keny Walker,a Vi slusate: /news Placene reklame ! /news Danasnja prva placena reklama glasi : I sad tu navedete reklame koje vase do tog dana.
TalkShow
/news Dobar dan dragi slusaoci ! /news Sa Vama je Keny Walker,a Vi slusate TalkShow ! /news Svoje ponude saljite na broj : /news Dva-dva-dva-pet-pet-pet ! I ko posalje najvecu ponudu on bude gost.. Najavite gosta i kad dode nudite mu live ! (Live ID gosta)
Vijesti
/news Dobar dan dragi gradjani ! /news Sa Vama je Keny Walker,a Vi slusate Vijesti ! /news U Los Santosu prije sest sati i dvadeset pet minuta dogodila se prometna nesreca.. /news Naime,tacno mjesto nesrece je Glen most.. /news Sudarila su se dva auta.. /news Jedno je marke Infernus,a drugo Turismo ! /news Nesreca je nastala tako sto je nepoznati vozac u alkoholiziranom stanju presao na drugu stranu.. /news I udario u suprotno auto.. /news Nepoznata osoba koja je izazvala sudar je zadobila teze tjelesne povrede.. /news Dok je osoba XX dobila lakse povrede.. /news Povrede su sanirane u Los Santoskoj bolnic.. /news Povrijedenima zelimo ugodan oporavak. /news A sada slijedi Vremenska prognoza,koju vodi moj kolega: /news Keny Walker ! Kolega izvolite !
/news Hvala kolega ! /news Danas je u Los Santosu bilo iznimno sparno sa cak.. /news Trideset pet stepeni ! /news Dok je u Las Venturasu bilo hladnije,sa dvadeset pet stepeni ! /news A u nasem dragom San Fierru je bilo kisovito,sa samo.. /news Dvadeset stepencica ! /news To bi bilo sve od mene i mog kolege Kenya Walkera ! /news Zelimo Vam ugodan ostatak dana !
AstroShow
/news Dobar dan dragi moji ! /news Ovo je jos jedno izdanje emisije : /news AstroShow,a ja sam Vidoviti NoKe ! /news Ako zelite da saznate svoju sudbinu,pitanja saljite na broj : /news Dva-dva-dva-pet-pet-pet ! /news Mona Guza pita oce li se pomiriti sa bivsim muzom ? /news Draga gospodjice necete jer Vas on ne voli ! /news Santos Gardo pita da li ce mi oprostiti moja jedina ljubav ? /news Dragi Santose..Nece jer ona za Vas ne osjeca isto,a i povrijedili ste je jako ! /news Emil Bond pita hoce li biti gradonacelnik Los Santosa ? /news Dragi Emile hocete i to uskoro ! /news Jer ce Vas trud konacno primjetiti ! /news Eto dragi moji to bi bilo to ! /news Ugodan ostatak dana uz CNN Radio !
Glas gradjana
/news Dobar dan dragi slusaoci ! /news Sa Vama je Keny Walker,a Vi slusate : /news Glas gradjana ! /news Ako imate nesto zanimljivo reci o svom poslu,javite se putem SMS-a.. /news Na broj : Dva-dva-dva-pet-pet-pet ! /news I imamo gost,a on je : I sad najavis gosta,i ide /live i njegov/njen ID !
Kviz
/news Dobro vecer ! /news Sa Vama je Keny Walker,a ovo je Kviz ! /news Prvih pet koji posalju na SMS "Ja",na broj : /news Dva-dva-dva-pet-pet-pet ! /news Oni ce ucestvovati..
Slagalica
/news Dobro vecer postovani slusaoci CNN radia! /news Sa Vama je Keny Walker,a ovo je jos jedno izdanje... /news ...CNN Slagalice! /news Ucestvuje prvih pet koji posalju na SMS "Ja",na broj: /news Dva-dva-dva-pet-pet-pet ! /news Ucesnici su: ((nabrojite imena onih sto su poslasi))...
/news Jedan-nula-osam! /news Posto su svi uplatili pocinjemo sa prvom Slagalicom! ((sad vi krecete sa slagalicom, postavlja se pet slagalica, ako je nerijeseno onda i sesta, odlucujuca))To bi bilo to....Ako ima nesto sto nisam pomeno mozete me pitat IG (nick mi je Keny Walker ) a mozete mi poslati i PM (nick Mr.Keny) | |
|